Edebiyat Fakültesi

Türkiye Cumhuriyeti Matbuat ve İstihbarat Müdüriyet-i Umumiyesi Künye Albümü yayımlandı.

Atatürk Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Dündar ALİKILIÇ, Araştırma Görevlisi Muhammet Ünal ARVAS ve Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Serkan ERDAL’ın, İletişim Başkanlığı ve Devlet Arşivleri Başkanlığı ortak çalışması ile hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti Matbuat ve İstihbarat Müdüriyet-i Umumiyesi Künye Albümü yayımlanmıştır. Kitabın yayımlanması ile 1-2 Haziran 2022 tarihinde Türk Basın Tarihini Yeniden Düşünmek Sempozyumu düzenlenmiştir. Sempozyuma Arş.Gör. Muhammet Ünal ARVAS “Türk Basın Tarihi Açısından Türkiye Cumhuriyeti Matbuat ve İstihbarat Müdüriyet-i Umumiyesi Künye Albümü’nün Yeri ve Önemi” konulu sözlü bildiri ile katılmıştır.